Nieuwsbrief

Hollandse wijnen in de prijzen

Bij de Nederlandse Wijnkeuring 2011 zijn afgelopen maand maar liefst vier van onze wijnen in de prijzen gevallen! Naast een eervolle vermelding (keurzegel) voor onze Wageningse Berg Regent barrique waren er zilveren medailles voor onze Hof van Twente rosé en rode wijn en was er een bronzen medaille voor de Bianca / Muskaat van Wijngaard Wageningse Berg.

De keuring werd dit jaar voor de negende keer gehouden en werd georganiseerd door het Wijninstituut Nederland en het Wijngaardeniersgilde Nederland in samenwerking met het Productschap Wijn.

Binnenkort in het assortiment: Wijngaard Baan

Binnenkort zullen de witte en rode wijnen van Wijngaard Baan uit het Overijsselse Wierden bij ons te koop zijn. Na een uitgebreide proefsessie hebben we de Phoenix 2009 - een mooie, goudkleurige witte wijn met een zachte, volle en complexe smaak - en de Rondo 2009 - een volle, donkerrode wijn met zachte smaken van bosvruchten, donker fruit en lichte houttonen - toe kunnen voegen aan ons assortiment. Houdt !uri_brief in de gaten of volg ons op Twitter om een seintje te krijgen wanneer de wijnen van Wijngaard Baan bij ons te bestellen zijn.

Aanbieding: Domein Hof te Dieren

Ter ere van de Nationale wijnweek 2011 zijn deze hele week de witte wijnen van Domein Hof te Dieren in de aanbieding. De biologische wijnen van Hof te Dieren hebben al meerdere medailles en keurzegels behaald en staan ondertussen bij diverse restaurants op de kaart. Alleen deze week zijn de Johanniter 2009 en de Gelderse Gloed 2008 in prijs verlaagd. Proef welke toegankelijke, fruitige wijnen wijnboer Youp Cretier in zijn Gelderse wijngaard heeft weten te maken en ontdek de wijnen van de grootste ommuurde wijngaard van Nederland!

!uri_brief