Nieuwsbrief

Schatten uit Limburg

Als oudste wijnprovincie van Nederland is er in Limburg een schat aan Nederlandse wijnen te ontdekken. De wijngaarden van Wijngoed Fromberg liggen op een hoogte van 200 meter en zijn daarmee de hoogste van Nederland. Staande in de wijngaard, met het uitzicht over het glooiende Limburgse landschap, is het niet moeilijk je in het buitenland te wanen. In ons assortiment vind je vanaf nu een heerlijke zongerijpte Fromberg Auxerrois, met hinten van citrus en honing. Daarnaast is Wijngoed Fromberg verantwoordelijk voor een sprankelende primeur...

 

 Sprankelende primeur

De afgelopen weken hebben we ons assortiment uitgebreid met een sprankelende primeur: onze allereerste mousserende wijn van Nederlandse bodem. Voor minder dan de prijs van een Champagne is de Brut Rustique van Wijngoed Fromberg een sprankelend frisse wijn voor ieder (Hollands) feest of gebeurtenis. Als eerste in Nederland wist Wijngoed Fromberg een mousserende wijn te maken die volledig volgens de 'Methode Traditionnelle' werd geproduceerd. De jarenlange ervaring van het wijngoed levert een tintelende wijn op die zelfs voor overtuigde fans van stille wijnen een verrassende ontdekking zal zijn.

 

Literair tintje

Zoals Louis Pasteur al beweerde: 'Er zit evenveel filosofie in een fles wijn als in alle boeken samen'. Dat een combinatie van de twee nog mooier is bewijst het Gronings Literair Dispuut Flanor. Als onafhankelijke literaire vereniging organiseert Flanor geregeld schrijversavonden en lezingen. Aangezien Wijnen van Holland heel 2012 trots Wijnsponsor van Flanor is, zullen alle genodigden dit jaar door Flanor bedankt worden met een fles goede Nederlandse wijn. Voor meer informatie over Flanor en haar activiteiten kan je kijken op de website.

 

Lente aanbieding

Met temperaturen van bijna 20 graden hebben we in Maart de lente weer mogen verwelkomen! Terwijl de natuur ontwaakt begint het langzaam te kriebelen: zonnige terrasjes, uitjes naar het strand, barbecuen, de zomer kan wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen. Om het begin van de lente te vieren geven we de hele maand april maar liefst 10% korting op al onze rosé wijnen. Gebruik tijdens je bestelling de actiecode Lente2012 en je korting wordt automatisch verwerkt.
 

Veel plezier en... proost!

Wijnen van Holland