Nieuwsbrief

Wijnwinkel verkiezing 2013
Wijnen van Holland is genomineerd voor de verkiezing van Wijn Webwinkel van 2013! Net als in voorgaande jaren organiseert Perswijn Magazine ook dit jaar weer de Wijnwinkel van het jaar verkiezing. Wijnen van Holland is genomineerd in de categorie Online wijnwinkels. Help ons de finale te bereiken en breng uw stem uit via de verkiezingssite. Stemmen kan nog tot en met aankomend weekend (9 september).

 

Nieuwe wijnen weer te koop
Na een uitstekend voorjaar hebben wij het assortiment weer aan kunnen vullen met de nieuwste lichting wijnen. Frisse witte wijnen van De Kleine Schorre en De Linie, volle rode wijnen van Wageningse Berg en het Betuws Wijndomein: vanaf nu zijn ze allemaal bij ons in de winkel te vinden. Dat de Nederlandse wijnbouw steeds professioneler wordt straalt trouwens ook af van de flessen: het Betuws wijndomein heeft haar wijnen in een nieuw jasje gestoken en ook de etiketten van Hof van Twente hebben een metamorfose ondergaan. Een originele en moderne wijn cadeau geven ligt daarmee binnen handbereik!

 

Muscat in de aanbieding
Tijdelijk is bij Wijnen van Holland de Bianca Muskaat 2010 in de aanbieding. Met deze wijn levert wijngaard Wageningse Berg een aromatische wijn met een rijke muscat geur. De zachte, ronde smaak en geur maken deze wijn bij uitstek geschikt voor bij een Aziatisch gerecht. Normaal €12,95, nu tijdelijk voor €9,99 per fles.