OPHEFFINGSUITVERKOOP:
10% korting op alles met kortingscode: uitverkoop

Wijngaard De Daalgaard

Vlakbij het snijpunt van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg ligt Wijngaard De Daalgaard idyllisch verscholen tussen de bomen. Op een steenworp afstand van de Maas maakt de wijngaard optimaal gebruik van het Brabantse terroir en de matigende invloed van de rivier. Met een omvang van ongeveer 1 hectare is De Daalgaard niet de grootste maar wel een van de oudste wijngaarden van Nederland. De wijngaard werd in 1991 aangelegd waarmee de droom van een eigen wijngaard in Nederland werd gerealiseerd.

Aanvankelijk werden er vooral klassieke Duitse en Franse druivenrassen in de wijngaard aangeplant. Door de jaren heen namen de kennis, ambitie en liefde voor het vak toe en de wijngaard groeide uit tot een ware familieaangelegenheid. Van bepaalde druivenrassen werd afscheid genomen en nieuwe druivenrassen als de witte Johanniter en rode Zweigelt vonden hun weg naar de wijngaard.

Met een combinatie van aanstekelijk enthousiasme, Nederlandse nuchterheid en gezond verstand maakt De Daalgaard tegenwoordig stille en parelende witte wijnen en in kleine oplage rosé en rood. Door de beperkte omvang van de wijngaard kan het hele proces in eigen beheer worden gehouden en worden de meeste werkzaamheden ambachtelijk en met de hand uitgevoerd. Een aanpak die tot meerdere internationale medailles heeft geleid.

van deze wijngaard

€9,50

Een heerlijk frisse wijn met wat peer en tropisch fruit in de aanzet en een mooie zachte finish. De wijn...

€12,50

Deze Maasparel is een zacht bruisende wijn met fruitige aroma's en een fris bubbeltje. De wijn heeft...