Betaalmogelijkheden

Betrouwbaar Nederlandse wijn kopen? Bij wijnen van holland betaal je eenvoudig en veilig. Je kan kiezen uit twee mogelijkheden:

• iDeal
• Overboeken

iDeal
Als je kiest voor iDeal wordt je via internetbankieren doorgeleid naar je eigen bank zodat de betaling meteen geregeld wordt. Je betaalt via het veilige en veelgebruikte iDeal en het bedrag wordt direct overgemaakt. Als een snelle levering belangrijk is dan is betaling via iDeal de ideale optie.

Overboeken
Je kan er ook kiezen om de de betaling door middel van een overboeking af te handelen. Maak het totaalbedrag van de bestelling o.v.v. het betreffende factuurnummer over naar rekening NL71 KNAB 0766 3459 63 t.a.v. Vinetica te Zwolle. Je vindt het factuurnummer in de mail die we je ter bevestiging van je bestelling toesturen. Zodra de betaling binnen is – dit kan bij een overboeking enkele dagen duren – maken we je bestelling klaar voor verzending en dragen we hem over aan onze koerier.

Let op: omdat wij gebruik maken van de Kleine ondernemers regeling (KOR) rekenen wij geen BTW aan onze klanten. Al onze prijzen zijn dus netto prijzen, zonder BTW. De genoemde prijs per fles is de totaalprijs die wij je rekenen.

Duik in het assortiment en ga direct naar de wijnen