Cadeauservice

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij wijnen van holland kan je je bestelling laten inpakken, voorzien van een eigen persoonlijke boodschap en direct bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Hoe het werkt:
Bij iedere bestelling bij Wijnen van Holland geef je op wat het afleveradres is en waar de factuur naar toe mag. Normaal gesproken zijn deze twee natuurlijk hetzelfde maar als je iemand een of meerdere flessen cadeau wilt geven vul je bij ‘factuuradres’ simpelweg je eigen adres in. Als je als afleveradres het adres van de ontvanger opgeeft zorgen wij ervoor dat je cadeau direct bij de gelukkige ontvanger wordt afgeleverd. Uiteraard zonder dat hij of zij de rekening gepresenteerd krijgt.

Als je kiest voor de cadeauservice voorzien wij alle flessen Nederlandse wijn in de bestelling van een leuke en originele flesverpakking. Daarnaast kunnen wij als onderdeel van de cadeauservice aan de hals van één van de wijnflessen een kaartje met een persoonlijke boodschap van jou bevestigen. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid zelf de inhoud van deze boodschap te bepalen. Wel gebruik maken van de cadeauservice maar geen behoefte aan het toevoegen van een persoonlijke boodschap? Vul dan tijdens het bestelproces niets in bij ‘Bericht’ en we zorgen alleen voor de originele geschenkverpakking.

Duik in het assortiment en ga direct naar de wijnen